Hallo!

Leuk dat je hier bent!

Ik ben Marlena. Moeder, ondernemer en creatieveling met een enorme passie voor stoffen en naaien. Bij mij vind je hele leuke stoffen en fournituren.

Hier vind je een groot aanbod uit tricot, boordstoffen en sweat. Al onze stoffen zijn öko tex gecertificeerd, tenzij anders vermeld. Een deel daarvan is zelfs GOTS (bio) gecertificeerd.

Wist je dat…

stofboutique een one-woman-show is? Oke, ik geef toe..zonder mijn lieve man en dochter lukt het niet. Manlief neemt gelukkig een groot deel van de IT voor zijn rekening. Dank je wel schat!

Het speciale aan stofboutique is.. ik fotografeer de stoffen allemaal zelf en zoek zelfs de best passende stoffen en garen erbij. Bij veel stoffen vind je dan ook leuke combinaties erbij verlinkt.  

Wat mij blij maakt..

dat de eenkleurige boordstoffen, tricots en sweatstoffen perfect bij elkaar passen! Ze zijn zelfs biologisch! De bij elkaar passende unis heb ik natuurlijk bij elk product verlinkt. Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen?  

Last but not least..

Bij elke bestelling maak ik een vreugdedans! Ik ben er zo dankbaar voor! Dank je wel! Ik ben er zeker van, dat jij ook een vreugdedans doet zodra je het pakketje hebt geopend!

Vragen? Don´t be shy! Stuur me een berichtje 😊

info@stofboutique.nl

Marlena